2019-12-10 08:17:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Érzelmeinek mindenképpen hangot kell adnia

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Délelőtt ne foglalkozzon semmivel, mert a Hold üresjáratban van, úgy sem sikerülnének a dolgai, viszont délután már belecsaphat a dolgok közepébe. Ha szerződéskötést tervez, számíthat a pozitív végkicsengésre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Délután leülhet partnerével, és megbeszélhetik, hogyan tervezik az ünnepeket. A karácsony körül forognak a gondolatai, jókedvű és lendületes a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hamarosan lesz egy rendkívül jó és nagy hasznot hozó társulása, de ennek megbeszélését még a mai napra ne tegye, mert a Merkúr egy pontos 150 fokos fényszöget kap az Uránusztól. Ha erre ma szeretne pontot tenni, az üzlet kútba fog esni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Remek alkalom a délután szerződéskötésre vagy bármilyen párkapcsolati kérdés megbeszélésére. Este viszont kapcsolódjon ki egy kicsit, mert elég túlterhelt mostanában.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr az ötödik sorsterületéről este kap egy szembenállást a Holdtól. Érzelmeinek mindenképpen hangot kell adnia, nem pedig elfojtani azokat, akkor is, ha ezzel megkockáztatja a vitát, veszekedést.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold-Merkúr szembenállás ma keresztülhúzhatja számításait, döntéseiben az érzelmek zavart kelthetnek. Bár ez egyébként egyáltalán nem jellemző önre, most mégis befolyásolhatóvá válik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A második sorsterületén áthaladó Mars egy trigont kap a hatodik sorsterületéről. Elképesztő teherbírás jellemzi a mai napon, tekintélyes mennyiségű feladattal végez estig. Viszont nehezen kapcsol ki, este sem tud ellazulni. Igyon egy csésze nyugtató teát!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az első sorsterületén járó Mars, trigont kap a Neptunusztól. Ön bizonyára most nagyon szerelmes, és e két planéta fényszöge ma este boldog, érzéki örömökhöz juttatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy hosszabb utak megkezdése szempontjából éppoly kedvező ez a nap, mint elmélyült eszmecserék folytatására. Remek hangulatban telik a délután és az este is!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mindenféle kapcsolata, régebbiek vagy újak, haszonnal kecsegtetik, a mások iránt tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága hasonló reakciót vált ki környezetéből is. A Jupiter helyzet egy nagyobb utazás megkezdését is jelezheti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha kibírja, ne nyisson még pezsgőt, amíg nem biztos a dolgában, de elképzelhető hirtelen anyagi gyarapodás, vagy a munkahelyén kinevezést, előléptetést hozhatnak a mostani bolygóállások. Mindenesetre ösztönzőleg hathat önre a jelenlegi időszak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kreatív képzelőereje ma szárnyakat kap, ahogyan a szépség és a harmónia iránti fogékonysága is. Kedvére lesz a szép környezet, egy műalkotás, a költészet. Ma javíthatatlanul romantikus is, mely partnere és az ön örömére szolgál.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: